Korlátlan hozzáférés 7/24   bevezető áron...

2023.04.04

A WEB HACCP Januári indulása alatt mindössze évi 24 990* Ft-tól bevezető áron kínálja a piacon az egyedülálló digitális HACCP készítés lehetőségét a nap 24 órájában a hét minden napján.

Papíralapú vagy Digitális


Az elkészített dokumentumot megkapja digitálisan és Öné a választás joga, hogy digitálisan vagy papíralapon kívánja azt tárolni. A hatóság az ellenőrzések során már nem a papírt kérik, sokkal inkább a dokumentum meglétét, és annak tartalmát ellenőrzi, és a szabályozások és egyéb élelmiszerbiztonsági szabályok betartására fókuszál


*bevezető ár 2023.08.31-ig tart, eredeti ára ezt követően 59 990 Ft (étterem kategória)

WEB HACCP

TAKARÍTSON MEG IDŐT ÉS PÉNZT, DIGITALIZÁLJA ÉLELMISZERBIZTONSÁGÁT!


Vigye be az élelmiszerbiztonsági innovációt cégébe, és digitalizálja az összes élelmiszerbiztonsági dokumentumát. Itt az ideje, hogy megszabaduljon HACCP papírjaitól! 

Készítse el nemzetközi minősítésű HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) tervét a WEB HACCP segítségével, és teljesítse az összes jogi követelményt! Nincs szükség előzetes élelmiszerbiztonsági ismeretekre!

A WEB HACCP segít Önnek egy teljesen testreszabható digitális HACCP tervet 500-szor gyorsabban elkészíteni, rengeteg papír felhasználása vagy élelmiszerbiztonsági tanácsadó alkalmazása nélkül.

Nem számít, hogy az ország mely pontján létesít egységet vagy mozgóboltot. A WEB HACCP segítségével dokumentumait, ha szeretné kinyomtatva, papír alapon tárolhatja, vagy akár elektronikusan bemutathatja azokat az ellenőrző hatóság részére.

Gyerekjáték a HACCP készítés, tegyen egy próbát!