Magunkról röviden

Mit csinálunk?

Vállalkozásunk az ország egész területén nyújt teljes körű segítséget vendéglátóipari vállalkozásoknak. Elégedett ügyfeleink fogalmazták meg a legjobban. 

"Segítség a mindennapokban."

Legyen szó konyhai átépítésről, HACCP rendszer kidolgozásáról, szak-tanácsadásról, engedélyeztetésről, időszakos felügyeletről, vagy akár hatósági kapcsolattartásról, mi tudunk benne valódi segítség lenni.

Hogyan?

Mindennapi kapcsolatunk a felügyeleti szervekkel lehetővé teszi, hogy könnyedén egyeztetni tudjunk egy adott ötletről, mielőtt az Önnek pénzébe kerülne.

Partnereink évtizedes tapasztalatai és összeszokott, rugalmas munkavégzésünk garancia a pontos munka átadásra, és feladatok elvégzésére.

Hatékonyság jegyében és érdekében kollégáink lehetőség szerint motorral, intézik dolgaikat, és járnak el a megbízóink nevében, ezzel is az idejükkel spórolva.

Kinek?

Pontosan Önnek!

Legyen szó, egyéni, kis-közép vállalkozásokról, vagy franchise hálózatról, ne legyen kétsége, biztosan tudunk segíteni. 

Keressen minket bizalommal, kérjen ingyenes tanácsadást. 

Felelősség vállalásunk

Jótállás 100% mértékig. Minden munkánkat felelősségteljesen, és maradéktalanul végezzük el.

Amennyiben Önt bármilyen hatóság elmarasztalná abból kifolyólag, hogy mi a munkánkat nem teljes mértékben láttuk el, úgy átvállaljuk ennek terhét, és díjmentesen állunk rendelkezésére a dokumentációk aktualizálása érdekében.

Hozzájárulásunk - Támogatásunk

Mint azt már több partnerünk tapasztalta, hogy kollégáink motorkerékpárral közlekedve intézik a mindennapi feladatokat. A 2018-as évtől úgy döntöttünk, nekünk is segíteni kell ott ahol tudunk.

Megbízóink adták szlogenünket, "segítség a minden napokban" , de kire is illene még rajtunk kívül kicsit jobban mint a MENTŐMOTOROS SZOLGÁLAT-ra.

2018-tól a PRÉMIUM CSOPORT Kft. elkötelezett támogatója a Magyar mentőmotor Alapítványnak.